Reviews

Beoordelingen van gewaardeerde klanten die bij ons geboekt hebben via een van onze partners:

  

Beoordeling: 8

★★★★☆
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede service
- Mirjam Agema - 22 juli 2018.

Beoordeling: 10

★★★★★
Alles prima verlopen en ondanks de drukke periode supersnel !
- Caroline Buitenhuis - 30 juli 2018.

Beoordeling: 10

★★★★★
Toen we aankwamen stond de medewerker van Budget Valet netjes klaar. Op de plek welke afgesproken was. Op de terugweg gebeld en in 2 minuten stond onze auto klaar bij de vertrekhal! Helemaal super als je pas 4.30 in de ochtend naar huis wilt. Ik ben super tevreden!
- RetZef Hennekes - 1 augustus 2018.

Beoordeling: 10

★★★★★
Alles hat funktioniert wie geschrieben.
- Anonym - 3 augustus 2018

Beoordeling: 10

★★★★★
Budget Valet was veruit de goedkoopste optie. Gehele proces ging perfect. Nemen direct de telefoon aan, net persoon stond ons op te wachten en auto stond al klaar toen we terug liepen uit Schiphol.
- Toine - 6 augustus 2018.

Beoordeling: 10

★★★★★
Alles ging prima.
- Michael de Marchena - 7 augustus 2018.

Beoordeling: 8

★★★★☆
Prima. Kreeg aanvankelijk bij terugkomst 2keer geen gehoor maar werd toen keurig teruggebeld.
- Anoniem - 8 augustus 2018.

Beoordeling: 10

★★★★★
Prima geregeld. Keurig afgeleverd en keurig op tijd. Alleen telefonische afstemming kan iets professioneler bv Goedemorgen, met Parkos, u spreekt met Piet, hoe kan ik u van dienst zijn?
- Herman Krabbenbos - 11 augustus 2018.

Beoordeling: 6

★★★☆☆
Prima in orde. Goed op tijd
- Anoniem - 12 augustus 2018

Beoordeling: 10

★★★★★
- reibungslose Übergabe des Fahrzeugs bei Abgabe und Rückkehr - sehr nette Mitarbeiter Der Mitarbeiter, der das Auto entgegennahm, trug allerdings nicht die angegebene Kleidung, sodass er nicht so gut zu erkennen war
- Anonym - 15 augustus 2018

Beoordeling: 10

★★★★★
We hebben wederom onze auto via BudgetValet geboekt. Ondanks het hoogseizoen hoefde we maar even te wachten op onze auto. Ze lopen samen met je de auto door of er geen schade ed zijn. Voor ons volgende keer BudgetValet. Op de heen weg moesten we naar onze mening te lang wachten maar files zijn onvermijdelijk en excuses zijn gemaakt. Kortom
- marco van loon - 15 augustus 2018.

Beoordeling: 8

★★★★☆
Alles werkte vlgs plan met uitzondering van pick up wat langer duurde dan verwacht door drukte Half uur was echter nog acceptabel maat communicatie moet iets beter door geen 16 minuten te beloven.
- Hans Kok - 21 augustus 2018.

Beoordeling: 10

★★★★★
Geweldige ervaring bij BudgetValet genoten. Dienst/faciliteiten/communicatie/inzet van de medewerkers zijn ten van hoge niveau. Was voor mijde 1ste keer en zeker niet de laatste. Ga zo door BudgetValet!! Uitmuntend 10 sterren!!
- Henk M.I. Liakathoesein - 24 augustus 2018

Beoordeling: 10

★★★★★
Prima service. Makkelijker kan niet. Medewerkers zeer correct en punctueel.
- W.Feddema - 25 augustus 2018.

Beoordeling: 10

★★★★★
Goed
- DUC LOI DAO - 26 augustus 2018

Beoordeling: 8

★★★★☆
Alles positiv kann nichts negatives sagen Service usw. Top
- Dirk Schneider - 26 augustus 2018.

Beoordeling: 10

★★★★★
Hat super geklappt, kurze Wartezeiten. Mitarbeiter könnten etwas besser zu erkennen sein
- Niko Reisch - 28 augustus 2018.

Beoordeling: 10

★★★★★
Voor de 5e keer geparkeerd met Budget Valet en kan niks anders zeggen dan dat de service weer geweldig was. Zowel bij het afgeven als ophalen is het snel gegaan, ondanks de drukte op de luchthaven. Top gedaan, Budget Valet en tot de volgende keer. Een tip vanuit mijn kant is, maak de medewerker van Budget Valet zichtbaar als medewerker door middel van een jas, pet, polo, etc..
- Ish - 29 augustus 2018.

Beoordeling: 8

★★★★☆
Op tijd de auto ophalen en afleveren Prima
- Nail Albazy - 30 augustus 2018.

Beoordeling: 10

★★★★★
Dit is onze 2e keer achter elkaar dat we gebruik hebben gemaakt van budget valet parkeren. Ook deze keer was het zowel bij vertrek als bij aankomst prima geregeld. Snelle service, Goed bereikbaar via 06 nummer en prima prijs
- Familie Hoogsteen - 2 september 2018.

Beoordeling: 8

★★★★☆
Auto geparkeerd en zowel naar als terug van Schiphol was goed geregeld, betaalbaar in de buurt parkeren ik zou hier de volgende keer weer de auto plaatsen
- Siep - 11 September 2018.

Beoordeling: 8

★★★★☆
Bij terugkomst even moeten wachten maar verder prima geregeld
- Piet van de Wiel - 19 September 2018.

Beoordeling: 10

★★★★★
Gewoon prima..
- Paul - 19 September 2018.

Beoordeling: 8

★★★★☆
alles prima
- Pieter Pontier - 19-09-2018

Beoordeling: 10

★★★★★
Chauffeur hielp zelfs met de koffers in de auto zetten.
- van Vught - 20-09-2018

Beoordeling: 8

★★★★☆
We hebben Budget Valet als prettig ervaren en eigenlijk geen op of aanmerkingen. Volgende keer zou ik hier weer boeken.
- Dorine Janssen - 20-09-2018

Beoordeling: 8

★★★★☆
Bij aankomst met chauffeur een rondje rond de auto gegaan en formulier ondertekend, echter géén kopie van het formulier ontvangen. Bij terugkomst duurde het voor het gevoel erg lang voordat de chauffeur ter plaatse was, terwijl we toch na bevestiging van ontvangst van onze bagage een behoorlijk stuk over de luchthaven moesten verplaatsen. Dus de timing kan iets beter. De chauffeur was verder uiterst correct, en de auto is in prima staat afgeleverd.
- J. van der Velde - 28 september 2018

Beoordeling: 8

★★★★☆
Was super goed geregeld, niet lang Hoeven te wachten. Prima
- Rex de Leeuw - 29 september 2018

Beoordeling: 7

★★★★★
Aankomst was perfect geregeld. Bij terugkomst van vakantie duurde het wel lang voordat de auto werd voorgereden ondanks tel. bevestiging dat de auto ieder moment kon komen aanrijden. Misschien moet er meer rekening gehouden worden met het verkeer tijdens de spitsuren waarbij het automatisch langer duurt voordat de auto weer bij Schiphol kan zijn. Verder goed bedrijf.
- Jaap vand den Dikkenberg - 02-10-2018

Beoordeling: 10

★★★★★
Prima service. Contact verliep goed en afspraken werden nagekomen. Vriendelijke medewerkers. Volgende keer weer!
- Ron Karsenbarg - 2 oktober 2018.

Beoordeling: 10

★★★★★
Goede en vriendelijke service. Alles in orde met auto ophalen en terugbrengen. Prima
- Anoniem - 8 oktober 2018

Beoordeling: 10

★★★★★
Prima Service, schnell, freundlich und praktisch. Toll. Das werden wir wieder so machen!
- Markus Wild - 16 Oktober 2018

Beoordeling: 10

★★★★★
Zeer goede, persoonlijke service! Ontvangst en chauffeur erg vriendelijk en weet je naam, vlucht en gegevens tijdens de gehele parkeerperiode. Daarnaast snelle breng- en haal service! Echt aan te raden!
- Karin van der Maaden - 17 oktober 2018

Beoordeling: 10

★★★★★
Hele goede service voor beide auto's stond het personeel al te wachten toen we aankwamen en ook terug stonden beide auto's al klaar toen we de hal uit kwamen. Zo fijn! Bij vragen goed geholpen echter ook personeel wat niet heel duidelijk Nederlands spreekt wat soms wat lastig is aan de telefoon. Ik werd later terug gebeld door een werknemer die wel goed Nederlands sprak.
- Michelle Slagboom - 22 oktober 2018

Beoordeling: 10

★★★★★
De reservering verliep vrij normaal, niet beter, sneller of mooier dan andere sites. Bij aankomst kwam de chauffeur binnen twee, drie minuten en nam de auto na een degelijke inspectie op schadepunten in ontvangst. Na de landing gebeld dat we, zonder bagage, op weg waren naar de uitgang. Bij aankomst op het afgesproken punt stond de chauffeur ons al op te wachten. Nu controleerde ik de auto en dan met name of er niet mee op en neer naar Parijs was gereden. Dat was niet het geval. Prima geregeld. Uitstekende service, geen wachttijd. Een aanrader.
- Jürgen Toorneman - 23 Oktober 2018

Beoordeling: 10

★★★★★
Perfekte afhandeling ! Bij aankomst worden fito’s gemaakt van het kenteken en de auto rondom. Vriendelijk personeel , kortom perfekt !!
- Schneider - 23 Oktober 2018

Beoordeling: 10

★★★★★
Goede prijs voor een goede service!
- F. Van Heesch - 23 Oktober 2018

Beoordeling: 10

★★★★★
Erg vriendelijke en correcte medewerkers bij aankomst en vertrek van Schiphol. Onze terugvlucht het werd met een dag vertraagd, maar dat werd goed geregeld bij Budget Valet. Dag extra kostte wel 15 euro, maar daar hebben we begrip voor.
- Anoniem - 26 oktober 2018

Beoordeling: 10

★★★★★
Prima service
- Elina German - 24 November 2018.

Beoordeling: 8

★★★★☆
Goed! Jammer dat we bij het brengen een half uur moesten wachten omdat er nog geen chauffeur beschikbaar was ivm het feit dat er ergens vertraging. Bij terugkomst was.
- Donald van Dommelen - 28 November 2018.

Beoordeling: 10

★★★★★
Netjes ontvangen, ze hadden het een beetje druk, daardoor moest ik een paar minuten wachten voordat de auto gecontroleerd werd. Schade opgenomen, km stand opgenomen en ik kon terug. Bij aankomst een belletje gegeven en na 20min is de auto weer terug gegeven met net iets minder dan 38km extra op de teller.
- Anoniem - 29 November 2018.

Beoordeling: 8

★★★★☆
Alles volgens afspraak, niet lang hoeven wachten en geen verrassingen.
- Anoniem - 1 December 2018

Beoordeling: 10

★★★★★
Uitstekende servie
- Gerard Metten - 10 December 2018

Beoordeling: 10

★★★★★
alles prima geregeld.
- W.van rijn - 10 December 2018.

Beoordeling: 10

★★★★★
Was Onervaren ik had dit nog nooit gedaan. Ben door medewerkers goed en beleefd behandeld. Volgende keer zou ik het weer zo doen.
- WJN van Leeuwen - 14 December 2018.